-Singapurolainen mies on tuomittu kolmeksi vuodeksi vankeuteen ja 12 sokeriruokolakolle roolistaan ​​bitcoin-sijoittajan ryöstämisessä.

Jaromel Gee Ming Li, yhdessä kahden muun kanssa, varastivat yli 267 000 dollaria malesialaiselta bitcoin-sijoittajalta

Singaporelainen mies on tuomittu kolmeksi vuodeksi vankeuteen ja 12 sokeriruoko-aivohalvaukseen varastettuaan yli 267 000 dollaria Bitcoin Profit sijoittajalta.

The Strait Timesin perjantaina julkaiseman raportin mukaan Jaromel Gee Ming Li, 29, tuomittiin osallistumisestaan ​​365 000 S $ (267 097 USD) käteisvarkauteen, joka oli tarkoitettu bitcoinin ostamiseen. Gee myönsi syyllisyytensä siihen, että hän osallistui salaliittoon ryöstää kahden muun, Mohd Abdul Rahmanin ja Syed Mokhtarin avulla.

Raportissa väitetään, että Gee pyysi alun perin Rahmanin apua liiketoimien tekemisessä potentiaalisten bitcoin-ostajien kanssa suurilla käteissummilla.

Molemmat miehet alkoivat kuitenkin harjoittaa järjestelmiä potentiaalisten sijoittajien ryöstämiseksi huhtikuussa 2018

Gee käski Rahmania ja Mokhtaria etsimään bitcoin-sijoittajan Pang Jonn Haun vierailunsa aikana Singaporessa huhtikuussa 2018. Kaksi miestä hyökkäsivät fyysisesti Pangiin ja muihin sijoittajiinsa Teo Chern Weiin hotellihuoneessaan ennen kuin he lähtivät reppuun käteisellä.

Gee pidätettiin useita viikkoja myöhemmin, kun viranomaiset liittivät hänet ryöstöön. Rahman, jonka asia on edelleen vireillä, pidätettiin hyökkäysten jälkeen, kun taas Mokhtar myönsi syyllisyytensä ryöstöön.

Categories: Bitcoin

Comments are Closed on this Post